Welkom bij Prospactive! 👊

Laten we een aantal punten doornemen zodat we goed van start kunnen.

Proces

De realisatie van de website zal bestaan uit drie fases.

Design

We finalisen het ontwerp van de homepagina om zo een goede basis te hebben voor de rest van de website.

Zodra het ontwerp van de homepagina goedgekeurd is zullen we dit ontwerp gebruiken om de rest van de website te ontwerpen.

Het ontwerp is klaar en het is tijd om de definitieve content op de juiste plaats te zetten. Dit word a.h.v. de gemaakte afspraken aangeleverd.

Development

Het ontwerp gaat naar de developer die de designs na gaat bouwen binnen het cms.

Er worden functionaliteiten aan het design toe gevoegd en elementen worden interactief gemaakt.

De afgesproken integraties worden met de website geïntegreerd. 

Livegang

De website wordt opgeleverd voor de eerste feedback ronde. Hierin loopt de klant de website door en geeft zo compleet mogelijk verbeterpunten door.

In de tweede feedback ronde loopt de klant de website door en geeft en geeft de laatste feedback op de website.

Alle functionaliteiten worden nog een keer getest en hierna word de website live gezet.

Dit kun je van ons verwachten

Je zult vast een aantal vragen hebben. Een aantal probeer ik hier vast te beantwoorden.

Jessy van den Berg

Jessy van den Berg

06 - 231 267 11
jessy@prospactive.nl

Zoals in de offerte is vermeld factureren we de opdracht in drie momenten. De eerste factuur (50%) zullen we vooraf factureren en kun je binnen 1-2 dagen na akkoord verwachten.

De tweede factuur (25%) sturen we na het afronden van het design proces en voordat we aan de slag gaan met de development.

De derde en laatste factuur (25%) sturen we na de development fase en op het moment van oplevering voor de eerste feedback ronde.

Indien Prospactive de hosting van de website in beheer heeft zal de facturatie daarvan maandelijks verlopen vanaf het moment dat we beginnen met de development fase. Dit is omdat we op dat moment de hostingpakketten, domeinnamen en plugins moeten aanschaffen.

Standaard kun je iedere twee weken een update in de mail verwachten met daarin belangrijke informatie over de status van de opdracht.

Overige communicatie verloopt per mail of per ingeplande (video)call.

Voor urgente zaken kun je mij een appje sturen op 06-23126711. Gemiddeld kun je dan binnen 4 uur een reactie verwachten.

Om tot een goed resultaat te komen werken we samen met verschillende partners en freelancers. Iedere freelancer heeft een eigen specialiteit die we kunnen inzetten om tot een gewenst resultaat te komen.

We werken zowel samen met freelancers die in Nederland gevestigd zijn maar ook met freelancers die in het buitenland gevestigd zijn.

Dit verwachten we van jou

We doen ons werk graag zo goed mogelijk. Voor een soepele en goede samenwerking hebben we een aantal verwachtingen van je.

Jessy van den Berg

Jessy van den Berg

06 - 231 267 11
jessy@prospactive.nl

Tijdens het verloop van het project gaan we ervan uit dat er één contactpersoon is waarmee de communicatie verloopt.

Op deze manier houden we focus op het project en kunnen we op een efficiënte manier werken naar het eindproduct.

Het is belangrijk dat de contactpersoon de focus en tijd heeft om zich bezig te houden met de opdracht.

Iedere dag dat de content te laat aangeleverd wordt, kost dat ons en jou geld. Dit zorgt ervoor dat de website op een later moment live gaat. Hier loopt vaak de meeste vertraging op en dit willen we dus voorkomen.

Indien je vooraf al denkt moeite te hebben met het op tijd aanleveren van de content, dan kun je nogmaals overwegen om dit door ons op te laten pakken, als dat niet al het geval is.

Standaard heb je recht op twee feedbackrondes. Voor feedback dat hierna komt kunnen kosten in rekening gebracht worden.

 

Dit zullen we niet altijd doen, maar we vinden het belangrijk dat je de feedback rondes serieus neemt en de tijd / focus neemt om hier goed naar te kijken.

Verder zal de contactpersoon de feedback aanleveren. We gaan ervan uit dat dit een verzameling is van alle feedback die er binnen de organisatie verzameld is.

Informatie aanleveren

We gaan bijna aan de slag, maar hebben nog wel wat informatie van je nodig. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en lever alle benodigde informatie in één keer bij ons in. Indien een vraag niet van toepassing is, kun je die overslaan.


Contactgegevens op de website

Website

WordPress login gegevens

Content
Plaats alle foto's, logo's, video's, teksten en andere content dat beschikbaar is in een gedeelde Google Drive map.