Laat de perfecte huwelijksuitnodiging set ontwerpen.

Laat op maat een enkele huwelijksuitnodiging ontwerpen of een complete set zodat je in een keer klaar bent.

Hoe het werkt

Keuze maken

Onderaan de pagina kies je één van de drie pakketten die het beste aansluit bij jouw wensen.

Wensen invullen

Na het kiezen geef je in het bestel formulier aan, welke wensen de huwelijksuitnodiging aan moet voldoen.

Ontwerpen maar

We gaan met jullie geleverde informatie aan de slag en leveren binnen 2 – 5 werkdagen je ontwerp(en) aan.

Wat we al hebben gemaakt

Een unieke uitnodiging

Op maat ontworpen

Wanneer je een huwelijksuitnoding verstuurd wil je natuurlijk wel dat deze uniek is en niet lijkt op de uitnodiging van iemand anders. Wij ontwerpen een unieke uitnodiging op maat die perfect aansluit op jouw wensen.

Snelle levertijd

Afhankelijk van welk pakket je kiest kunnen wij de ontwerpen al binnen 2 – 5 werkdagen leveren. Zo kunnen we daarna snel aan de slag om je feedback te verwerken en heb je je huwelijksuitnodigingen op tijd binnen.

Ieder formaat

Een A6 formaat is het meest gebruikelijke formaat voor een uitnodiging. Mocht je echter een ander formaat willen hebben dan kun je dat tijdens het bestelproces gemakkelijk aangeven.

Drukklaar

Een digitale versie van je unieke uitnodiging is leuk maar deze fysiek vast kunnen houden geeft toch een betere ervaring. De uitnoding die wij ontwerpen wordt daarom drukklaar aangeleverd en je kunt je kaarder daarmee direct bestellen bij een drukkerij. Uiteraard kunnen wij kosteloos dit voor je regelen. Je betaald dan alleen voor de drukkosten van de drukkerij.

Wat anderen ervaren

Julia

Precies wat we zochten en we kregen zelfs complimenten van vrienden en famillie over de kaart die Prospactive ontworpen heeft voor ons!

Ronald

Super blij met het eindresultaat en fijn dat we alles in een keer hebben kunnen regelen. Ook het drukken van de kaartjes hebben we door Prospactive laten doen.

Esmee

Oehh wat zijn ze leuk geworden! Precies in stijl we voor ogen hadden en scheelde ons ontzettend veel tijd! 

Dit ontvang je

Ontwerp en feedback rondes

Aan de hand van meegeleverde informatie ontvang je een eerste concept van het ontwerp. Op dit ontwerp kan vervolgens feedback gegeven worden en dit voeren wij dan door. In totaal heb je beschikking tot 5 van deze feedback rondes. Helemaal blij met jullie ontwerp? Top!

Bestanden

Het final design leveren we aan in Jpeg, Png en als drukklaar pdf bestand. Zo beschik je over de juiste bestandsformaten om je huwelijksuitnodiging online te delen en te drukken op fysieke kaarten bij een drukkerij.

Graag dat wij ook de kaarten voor je laten drukken? Dat kunnen wij kostenloos voor je doen. Uiteraard dek je wel de kosten voor de kaartjes zelf. Dit kunnen we na het ontwerpen in samenspraak met elkaar afstemmen.

Kies een pakket

Volledig pakket

390,50

incl. BTW

*niet goed, geld terug

Dubbelzijdig

165,-

incl. BTW

*niet goed, geld terug

Enkelzijdig

97,50

incl. BTW

*niet goed, geld terug

Veel gestelde vragen

Zelf drukken we de kaarten niet maar leveren we drukklare bestanden aan. Je kunt dan zelf bij een drukkerij de kaarten laten bedrukken. 

Ook kunnen wij dit kosteloos voor je doen. Je betaald dan allen de drukkosten achteraf. Hiervan ontvang je eerst een prijs.

Geen zorgen, je hebt tot 12 feedback rondes om je ontwerp aan te laten passen tot het naar wens is. Ben je dan nog steeds niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

Mocht later blijken dat de trouwdatum veranderd is of er een andere wijziging heeft plaatsgevonden? Dan kun je dat bij ons aangeven en passen wij de ontwerpen kosteloos voor je aan.

Al onze ontwerpen zijn op maat gemaakt en garanderen dat je dus altijd een uniek ontwerp krijgt aangeleverd. Onze tarieven zijn dan ook daarop gebasseerd.

Indien je een andere wens hebt kun je een mailtje sturen naar jessy@prospactive.nl om een offerte op maat te ontvangen.

De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 2 tot 5 werkdagen afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen.